10 Temmuz 2022 Pazar 23:19
SAVCI SAYAN'DAN IRKÇILARA ANLAMLI MESAJ!

Başkan Sayan Suriye’li işadamı ve kardeşlerinin Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerine uzattığı eli, Türk Milletine anlattı.

Savcı Sayan şunları söyledi; “Şu anda 30 kadar koyunumuz var. Bunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yanımda veterinerimiz var. Hepsi veterinerimiz tarafından kontrol edildi. Önemli olan ise koyunların Suriye’li bir işadamı tarafından gönderilmesi. Hani ırkçılık yapanlar diyor ya, Suriyelilere bakıyoruz, Suriyeliler şöyle oldu, böyle oldu diye. İstanbul’da oturan Suriye’li bir işadamımız Hacı Celal ve kardeşleri, Ağrı’lı kardeşlerimize dağıtılmak üzere 30 koyunun bedelini gönderdiler ve burada koyunlar alındı. Birazdan hepsi kesilecek ve ihtiyaç sahiplerine kurban olarak dağıtılacak. İşte biz böyle bir toplumuz. Biz böyle bir ümmetiz. Hangi ülkeye mensup olursa olsun, zamanı geldiği zaman zengini fakirine sahip çıkıyor. Dolayısı ile bizim inancımızın da gereği budur. Bu Suriye’li bir işadamı da olabilir, Türkiye’li bir işadamı da olabilir. Birbirimizin başına kakmamamız lazım. Birbirimizi açlıkla, yoksullukla terbiye etmememiz lazım. Verdiğimiz bir ekmeği minnet olarak görmememiz lazım. İnşallah Suriye’li işadamı Hacı Celal ve kardeşlerinin gönderdiği bu koyun hikayesi ırkçılık yapanlara ders olur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.