06 Haziran 2016 Pazartesi 13:53
'Şehir Ve Çocuk' Konulu Karikatür Yarışması

MALATYA (AA) - Malatya Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Şehir ve Çocuk" konulu karikatür yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Malatya Kent Konseyi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisinin çocukları aktif olarak kent yaşamına katmak ve çocukların düşünce dünyasındaki kent yaşamını mizahi yollarla ele almak amacıyla düzenlediği "Şehir ve Çocuk" konulu karikatür yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Yaklaşık 100 karikatürün değerlendirildiği yarışmada ilk 5'e giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi.

Kent Konseyi faaliyetleri hakkında bilgi veren Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, bu yıl şiir, makale ve karikatür yarışması düzenlediklerini, amaçlarının kente şairler, yazarlar ve karikatüristler kazandırmak olduğunu belirtti.

Karikatür alanında kurs açmayı düşündüklerini kaydeden Pektaş, "Bu şehre sanatsal anlamda bir şeyler katmak adına bu tür yarışmalar düzenliyoruz ve karikatür yarışmamız da bunlardan bir tanesiydi. Yarışmaya katılan herkesi takip edip bu alanla alakalı kurs açmayı düşünüyoruz ve bu alana ilgi duyan çocuklarımızı buraya yönlendirip kendilerini daha iyi geliştirmeleri gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Pektaş'ın konuşmasının ardından dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Son Güncelleme: 03.09.2016 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.