28 Temmuz 2016 Perşembe 11:08
Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız İçin Malazgirt'te Mevlit Okundu

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesinde şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle mevlit programı düzenlendi.

İlçesinde 27 Temmuz'da şehit olan Kulaksız için Malazgirt İlçe 1071 Zafer Camisinde, Kaymakam Soner Kırlı tarafından mevlit programı düzenlendi.

Duaların edildiği programda konuşan Kırlı, "Yaşanan acının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, Binbaşı Kulaksız'ın acısı hala yüreğimizde. Kahraman şehidimizi unutmadık, unutmayacağız. Ben gittikten sonra da şehidimizin ölüm yıl dönümlerinde hep birlikte yad edin." dedi.

Mevlite Kaymakam Kırlı, Malazgirt İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Malazgirt Müftüsü Ali Üney, sivil toplum örgütleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.