12 Haziran 2016 Pazar 15:48
Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Yönelik Protesto

TUNCELİ (AA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, şehit cenazesinde parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestoya ilişkin, "Cumhuriyet'e, barışa, huzura karşı yapılan her saldırıya, bunun için mücadele veren Genel Başkan'ımıza karşı yapılan her saldırıya kanımızın son damlasına kadar siper olacağız, engel olacağız." dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, partisinin Tunceli İl Başkanlığında kadınlarla bir araya geldi.

Parti Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde protestoya maruz kaldığını, önüne kurşun bırakıldığını ifade eden Köse, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Olayın bir an önce aydınlatılması gerektiğini dile getiren Köse, şöyle konuştu:

"Bu olay mevcut zihniyetin, anamuhalefet partisini yıldırma, sindirme politikasıdır. Bu mermi sadece Genel Başkan'ımıza değil Cumhuriyet'e, barışa, huzura ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne atılmıştır. Mermi atmak ölümle tehdit etmektir. Bu saldırıyı yapan bir provokatördür, bir piyondur. Saldırının asil failleri bu saldırıyı yaptıranlardır. Bu saldırının asil faili, bu saldırından anamuhalefet partisinin genel başkanını korumayanlardır. Artık bu zihniyet şehit cenazelerinde siyasi provokasyon yapacak kadar alçalmıştır. Bugünkü devletin yapısı yapanın yanına kar kalışıdır."

Bu tür saldırıların, baskıların, tehditlerin kendilerini sindiremeyeceğini anlatan Köse, "Hiçbir güç, hiçbir kuvvet Cumhuriyet, huzur ve barış için mücadele etmekten bizi alıkoyamacaktır. Cumhuriyet'e, barışa, huzura, karşı yapılan her saldırıya, bunun için mücadele veren Genel Başkan'ımıza karşı yapılan her saldırıya kanımızın son damlasına kadar siper olacağız, engel olacağız." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.