14 Temmuz 2016 Perşembe 11:58
Şekerbank'tan Hasat Dönemine Çiftçilere Özel Finansman Desteği

Şekerbank, çiftçilerin hasat dönemi nakit ihtiyaçlarına yönelik sunduğu "Bereketli Hasat" kampanyası ile 5 yıla varan vadelerle finansman desteği sağlıyor.

Banka açıklamasına göre Şekerbank, kırsal kalkınmayı desteklemeye devam ediyor. Banka, çiftçilerin hasat dönemlerine göre ödeme planlarını oluşturduğu gelenekselleşen "Bereketli Hasat" kampanyası ile 60 aya varan vadelerde finansman imkanı tanıyor.

2 Eylül'e kadar devam edecek kampanya ile yetiştirilen ürünün hasadına bağlı olarak çiftçilere yılda bir taksit ödeme seçeneği sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Sabaz, şunları kaydetti:

"Geçimini topraktan sağlayan çiftçi ailelerimizin üretim ve verimliliğinin artırılması, ürettikleri ürünlerin yani alın terlerinin pazara hak ettiği değerde ulaştırılmasına aracılık etmek için gelenekselleştirdiğimiz Bereketli Hasat kampanyamızı başlatıyoruz. Şekerbank’ın Aile Çiftçiliği Bankacılığı projesi kapsamında son 1,5 yılda 60 bin çiftçi ailesine 1,6 milyar TL finansman sağlandı.

Kuruluşumuzdan gelen tarım kredilerindeki uzmanlığımız ile çiftçilerimize kampanyamız kapsamında beş yıla varan vadeler sunuyoruz. Genel olarak avantajlı faiz oranları içeren kampanyamızda ödemelerini düzenli yapan müşterilerimize daha da uygun faiz oranları sağlıyoruz."

Son Güncelleme: 14.07.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.