03 Temmuz 2016 Pazar 16:48
Şemdinli'de Bayram Telaşı

HAKKARİ (AA) - Şemdinli'de cadde ve sokaklarda bayram alış verişi telaşı yaşanıyor.

Hava sıcaklığının gündüz saatlerinde oldukça arttığı Şemdinli'de alışveriş için akşam serinliğini tercih eden ilçe sakinleri, geç saatlere kadar çarşı merkezinde bayram alışverişi yapıyor.

Çarşıda kurulan tezgahlar ve giyim dükkanları yoğun ilgi görürken, esnaf ilçede yaşanan terör olayları nedeniyle büyük sıkıntı çektiklerini hatırlatarak, bayram alışverişinin azda olsa kendilerini mutlu ettiğini söylüyor.

Çocukları ile alışverişe çıkan baba Mehmet Akbaş da, "Çocuklarımızı iftardan sonra çarşıya çıkarıyoruz. Bayram alışverişimizi yapıyoruz. Allah'a şükür daha da güzel geçecek. Tüm Müslümanların bayramını kutlarım. Temennim odur ki bütün dünyaya barışın gelmesi." dedi.

Çarşı esnafından Semih Türkoğlu da, ramazan ayını huzurlu geçirdiklerini belirterek, "Bayramın da huzurlu geçmesini bekliyorum. Allah'a şükür bu sene işler iyi geçti. Bütün Müslümanların ramazan bayramını kutlarım. İnşallah bayramda huzurlu geçer." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.