11 Temmuz 2016 Pazartesi 08:43
Şemdinli'de Sokağa Çıkma Yasağı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Öveç köyü ve mezralarında 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçedeki Öveç köyü, Karakuş mahallesi (Karaağaç Mezrası) ve Harmanlı mezralarında, artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince "sokağa çıkma yasağı" ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şemdinli İlçesi Öveç köyü, Karakuş mahallesi (Karaağaç Mezrası) ve Harmanlı mezralarında 11 Temmuz 2016 günü saat 04.00'dan itibaren 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, ilimiz Şemdinli ilçesi Öveç köyü, Karakuş mahallesi (Karaağaç mezrası) ve Harmanlı mezralarına giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.