04 Haziran 2016 Cumartesi 11:38
Şırnak'ta Çok Sayıda El Yapımı Patlayıcı Ele Geçirildi

Şırnak'ta güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlarda çok sayıda el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "02 Haziran 2016 tarihinde Şırnak il merkezinde icra edilen operasyonda teröristler tarafından yola döşenen barikatlar, el yapımı patlayıcı aramasından sonra kontrollü bir şekilde kaldırıldı.

Yapılan aramalarda kumanya, yaşam malzemeleri ve hücum yeleği ile 1 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 4 adet şarjör ve 511 adet fişek, 11 adet boru tipi el yapımı patlayıcı, 40 adet çeşitli tıbbi malzeme ele geçirildi.

Sivillere ait evlerde teröristler tarafından açılmış bir tünel, gözetleme mazgalı, geçiş koridoru, depo ve sığınak tespit edildi. Buralarda yapılan aramalarda 1 adet Havalı Tüfek, 8 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade tüfeği şarjörü, 236 adet fişek, 17 adet boru tipi EYP (yerinde imha edilmiştir.), 1 adet sırt çantası ve içerisinde 35 adet tıbbi malzeme ele geçirildi.

Yapılan aramada, toprak altında bir terörist cenazesi bulundu. Bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Son Güncelleme: 04.06.2016 11:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.