06 Haziran 2016 Pazartesi 16:48
Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonan tamamlanmasının ardından arama faaliyetleri sürdürülüyor. Aramalar sırasında evlerin altında tüneller, tünellere tuzaklanmış el yapımı patlayıcılar ve ele geçirilen silahların fotoğrafları yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraflarda, evlerin altına açılan tüneller, tünellerin içine ve menfezlerin altına tuzaklanan el yapımı patlayıcılar, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, ele geçirilen silahlar ve mühimmatlar yer alıyor.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Şırnak il merkezinde düzenlenen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarının yollara ve evlere tuzakladıkları el yapımı patlayıcılar ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler bulunarak imha edilmiştir. Ayrıca hainlerin vatandaşlarımızın evlerinin duvarları yıkarak açtıkları mevziiler ve yer altına açtıkları metrelerce uzunluğundaki el yapımı patlayıcılar ile tuzaklanmış tüneller tespit edilmiştir. Yapılan kapsamlı arama tarama faaliyetleri esnasında çok miktarda silah ve mühimmat bulunmuştur" denildi.

Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Son Güncelleme: 06.06.2016 16:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.