05 Mayıs 2016 Perşembe 15:18
Şişecam Düzcam, 'Camdan Yansımalar Konferansı'nın Dördüncüsünü Düzenliyor

Şişecam Düzcam'ın, mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişme ve trendleri paylaştığı "Camdan Yansımalar" adlı konferans dizisinin dördüncüsü, 17 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Şişecam Düzcam açıklamasına göre, "Camdan Yansımalar 04 - Mimaride Sınırları Zorlamak" adlı konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan ünlü mimar ve mühendisler, camın mimaride inovatif kullanımını katılımcılara aktaracak.

İlki 2013 yılında düzenlenen ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören "Camdan Yansımalar Konferansı"nın dördüncüsü, 17 Mayıs 2016 Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın 2’nci, dünyanın ise 5’inci büyük düzcam üreticisi olan Şişecam Düzcam’ın, ünlü mimar ve tasarımcıları sektör temsilcileriyle bir araya getireceği konferans, saat 14.00’te başlayacak. Açılış konuşması Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu tarafından yapılacak konferansa, cephe danışmanı Graham Dodd, mimar Durmuş Dilekçi, mimar Alexis Şanal ve yüksek mimar Murat Aksu konuşmacı olarak katılacak.

Ayrıca konferansta, Şişecam Düzcam’ın yüksek ışık geçirgenliği ve düşük yansıtma özelliğine sahip, yazın güneş ısısı girişini kontrol ederek soğutma giderlerini, kışın da ısıyı içeride tutarak ısıtma giderlerini azaltan ve emniyet ihtiyacını karşılayan yeni ürünü "Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 71/43" ürününün lansmanı gerçekleşecek.

Etkinlik ve konuşmacılar hakkında detaylı bilgi, "www.yemetkinlik.com/camdanyansimalar04" adresinden alınabiliyor.

Son Güncelleme: 05.05.2016 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.