17 Mayıs 2022 Salı 16:06
SON DAKİKA.. BAŞKAN SAYAN TBB YÖNETİMİNDE!


Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği Hizmet Binası'nda gerçekleşen TBB Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, il ve ilçe belediye başkanları da katıldı. 
Türkiye’deki 1391 Belediye arasından oluşturulan 14 kişilik yönetim kuruluna; 
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’da delegelerin desteği ile seçildi.


BAŞKAN SAYAN’DAN DELEGELERE TEŞEKKÜR
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Türkiye Belediyeler Birliği seçimi sonrası yönetim kuruluna seçilmesinden dolayı oy veren delegelere teşekkürlerini sundu.
Savcı Sayan; “Türkiye Belediyeler Birliği Yönetimine seçilmeme vesile olan bütün delege arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni Yönetimimizin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’dan dilerim. İnşallah belediyelerimize daha çok destek oluruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.