09 Mayıs 2019 Perşembe 00:42
Soyguncuları Gören İş Adamı Silahına Sarıldı

Silahlı gasp girişiminde bulunan ve çatışmada iş adamını ayağından yaralayan şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, bir yakınıyla birlikte 1 milyon TL nakit parasını bankaya yatırmak için yola çıkan iş adamı Bülent O., silahlı 3 kişi tarafından takip edildi. Saat 15.30 sıralarında Bağcılar, Evren Mahallesi, Gülbahar Caddesi'ndeki bir bankanın önünde iş adamını takip eden 3 kişi, gasp girişiminde bulundu.

İş adamı Bülent O. ve beraberindeki yakını üstünde taşıdığı silahı çıkarınca, taraflar arasında çatışma çıktı. Çatışmada ayağında vurularak yaralanan Bülent O., taşıdığı parayla birlikte bir banka şubesine sığındı. Olayı gören banka güvenlik görevlisinin panik butonuna basması üzerine gasp girişiminde bulunan ve iş adamını yaralayan 3 kişi, geldikleri araca binerek olay yerinden kaçtı.

Yaralı iş adamına ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı ve ambulans ile yakınlarda bulunan bir hastaneye götürüldü.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise, inceleme yapıp bilgi topladıktan sonra, kimliği henüz belirlenemeyen 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.