14 Haziran 2016 Salı 12:53
Sporculardan, Rektör Doğru'ya Ziyaret

BİTLİS (AA) - Antalya ve Edirne'de düzenlenen şampiyonalarda dereceye giren Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'yu ziyarete etti.

10-11 Mayıs'ta Antalya'da yapılan Türkiye Üniversitelerarası Wushu Şampiyonası ile 3-5 Haziran'da Edirne'de yapılan Balkan Wushu Şampiyonasına katılan öğrenciler, 6 madalya alarak kente döndü.

Nur Zilan Tamir 70 kiloda Türkiye ve Balkan şampiyonlarında ikinci, Ümit Radar 48 kiloda Türkiye ve Balkan üçüncü, Şuayp Ulçay 65 kiloda ve Nurullah Gülaçar ise 57 kiloda Türkiye şampiyonasında üçüncülük elde etti.

Madalya kazanan başarılı öğrenciler, BESYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Emrah Aykora ve Öğretim Görevlisi Gülcan Tekin ile Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'yu makamında ziyaret etti.

Dereceye giren öğrencileri ödüllendiren Doğru, 2014 yılında ilk öğrencilerini alan BESYO'nun, 2015 ve özellikle 2016 yılında büyük başarılara imza attığını belirtti.

Doğru, "BESYO Müdürü Doç. Dr. Ali Tekin ile ekibi ve öğrencilerimiz, bu başarıları elde etmek için büyük çaba sarf ediyorlar. Sağlanan başarılar emeklerinin ürünü olurken, aynı zamanda üniversitemizin spor alanında başat rol üstlenmesine katkı sağlıyor. Onları gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.