16 Mart 2016 Çarşamba 15:03
'Sporda Ahlak Ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma' Semineri

AĞRI (AA) - Ağrı'da İmam Hatipliler Mezunları (ÖNDER) Derneği ve Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından "sporda ahlak ve kötü alışkanlıklardan korunma" konulu seminer düzenlendi.

ÖNDER ve Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından imam hatip lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen "sporda ahlak ve kötü alışkanlıklardan korunma" konulu seminer, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

ÖNDER Ağrı Şube Başkanı Tekin Ergül, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, sporun insan hayatında önemli olduğuna dikkat çekerek, sporda ahlakın korunmasının önemli olduğu belirterek, sporda, galip gelmek için mücadele verildiğini ancak sporda dostluk, kardeşlik ve sevginin esas olduğunu söyledi.

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yasemin Binnur Erenci de Gençlik Projeleri ve Destekleme Programları kapsamında düzenlenen seminerle amaçlarının düzenledikleri gençlerle bir araya gelmek olduğunu belirtti.

Seminere konuşmacı olarak katılan eğitimci ve yazar Sıtkı Aslanhan, öğrencilere sporda ahlak ve kötü alışkanlıklardan korunma yolları hakkında bilgi verdi.

Etkinliği, Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Memur Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, kurum amirleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de takip etti.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.