22 Temmuz 2016 Cuma 14:48
Subaru'nun 3 Modeline 'En İdeal Suv' Ödülü

İSTANBUL (AA) - Subaru, "2016 AutoPacific İdeal Araçlar Ödülleri"nde XV, Forester ve Outback modelleriyle 3 ödül kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Subaru'un SUV modelleri XV, Forester ve Outback, kendi segmentlerinde beklentileri en fazla karşılayan, kullanıcıları tarafından en ideal bulunan araçlar seçildi.

Otomobilleri satın alarak minimum 90 gün kullanan müşteriler ile yapılan anket sonucunda ortaya çıkan "2016 AutoPacific İdeal Araçlar Ödülleri"nde XV modeli bu yıl, 2013'ten sonra ikinci kez sıralamaya girerken, Forester ve Outback modelleri kendi segmentlerinde 2 yıl üst üste bu ünvanı kazandı.

Toplamda 24 kategorinin yer aldığı araştırmada 9 farklı SUV ve Crossover segmenti bulunuyor. Subaru bu 9 kategorinin 3'ünü kazandı.

Subaru XV modeli, kompakt Crossover-SUV kategorisinde "En İdeal Araç" seçildi. Orta Segment Crossover-SUV kategorisinde Subaru Forester "En İdeal Araç" olarak belirlenirken, Subaru Outback modeli Premium Orta Segment Crossover-SUV kategorisinde "En İdeal Araç" oldu.

1986 yılında kurulan AutoPacific şirketinin 2016 anketi, 2015 ve 2016 model yıllarında otomobil satın almış 65 bini aşkın kişiyi kapsıyor. Minimum 3 ay boyunca otomobillerini kullanmış kişilere yöneltilen ankette 15 farklı sorunun cevaplanması isteniyor.

Son Güncelleme: 23.08.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.