04 Şubat 2016 Perşembe 11:02
suikastı sanığı tutuklandı

04.02.2016 - 10:20 | Son Güncelleme: 04.02.2016-10:22 Milliyet.com.tr » Gündem » Haber
Sabancı suikastı sanığı tutuklandı
İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, Sabancı suikastinin faili terör örgütü DHKP/C üyesi İsmail Akkol'un tutuklanmasına karar verdi
0Sitene Ekle
Sabancı suikastı sanığı tutuklandı
ZIRHLI AKREPLER EŞLİK EŞLİK ETTİ
 
Söke'deki operasyonda gözaltına alınan terör örgütü  DKKP/C üyesi İsmail Akkol ile Fadik adıyaman, Aydın'daki sorguları tamamlandı. Zanlılar, gece yarısı geniş güvenlik önlemleri altında Terörle  Mücadele Şube Müdürlüğünden çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Burada sağlık kontrolünden geçirilen Akkol ile Adıyaman, daha sonra Aydın Emniyet  Müdürlüğü Hizmet Binası'na getirildi.
 
Akkol ile Adıyaman'ın bulunduğu iki minibüs, bir süre sonra 2 zırhlı araç akrep eşliğinde emniyet binasından çıkarılıp İzmir Adnan Menderes  Havalimanı'na getirildi. Akkol ile Adıyaman uçakla İstanbul'a gönderildi.
 
YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
 
AySabancı suikastinin faili terör örgütü DHKP/C üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. 
 
ADLİYE ÇEVRESİNDE KUŞ UÇMADI...
  
İstanbul'a gece saatlerinde ulaştırılan Akkol ve Adıyaman, İstanbul  Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne  getirildi. Emniyette ifadeleri alınmayan Akkol ve Adıyaman, işlemleri  tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine gönderildi. 
 
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
 
Güvenlik amacıyla  çelik yelek giydirilen zanlıların sevki sırasında adliye binası çevresinde polis  ekipleri önlem aldı. Akkol ve Adıyaman'ın ifadeleri Cumhuriyet Savcısı tarafından  alındı.
 
İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, Sabancı suikastinin faili terör  örgütü DHKP/C üyesi İsmail Akkol'un tutuklanmasına karar verdi

Son Güncelleme: 04.02.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.