01 Haziran 2016 Çarşamba 14:58
Süleyman Şah Türbesi Yakınlarında 20 Kilo Tnt Bulundu

Şanlıurfa'da Süleyman Şah Türbesi'ne giden yol üzerinde 20 kilo TNT, fitil ve uzaktan kumanda ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre; İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu Suriye'nin Eşme Köyü ile sınır komşusu olan Birecik'in Eşme Mahallesi'nde patlayıcı bulunduğu istihbaratı üzerine harekete geçti. Bölgede yapılan aramada Süleyman Şah Türbesi yakınlarındaki sınır hattında 20 kilo TNT ile birlikte 8 patlayıcı fitili ve uzaktan kumanda ele geçirildi.

Bulunan patlayıcının emniyet müdürlüğüne götürüldüğü ve patlayıcıyı bırakanların bulunması için çalışma başlatılğı öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.06.2016 14:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.