20 Mayıs 2016 Cuma 15:23
Sur Yapı Lavender'i Satışa Sundu

Sur Yapı, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan mağazaları bulunan Lavender’i satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte blok, 535 konut ve mağazalar yer alıyor.

Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunuyor.

 

- İlk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Anadolu Yakası'nın 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe’de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan, TEM'e komşu, vizyon bir proje hazırladıklarını belirterek, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.05.2016 22:34
Anahtar Kelimeler:
Sur YapıLavender
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.