04 Ocak 2016 Pazartesi 12:55
Sur'dan İkinci Acı Haber 1 Polis Şehit Oldu !

TERÖRİSTLER TARAFINDAN ATEŞ AÇILDI

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Fatihpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucunda Özel Harekat Polisi Musa Yüce şehit oldu.

GAZİ CADDESİ'NDE GEÇİŞE İZİN

Bomba ve silah seslerinin eksik olmadığı ilçe genelinde sessizlik hakimken, güvenlik güçleri sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı Gazi Caddesi girişinde vatandaşların geçişine arama yaptıktan sonra izin veriyor.

POLİS MEVZİLERİNE SOBA KURULDU

Polis ekipleri Gazi Caddesi üzerinde bulunan hemen her sokak başına mevzilenerek elleri tetikte bekliyor. Soğuk havanın etkisini yoğun biçimde hissettirmesi nedeni ile polis mevzileri branda ile kapatılarak içine soba kuruldu.

Bir yandan teröristlerle her an çatışmaya hazır olan güvenlik güçleri, diğer yandan da üşümemek için kendi kurdukları sobalara ısınmaya çalışıyor.

İLÇEYE ASKER SEVKİYATI SÜRÜYOR

Öte yandan, çatışmaların yoğun bir şekilde yaşandığı Dabanoğlu, Hasırlı, Fatih Paşa, Cemal Yılmaz, Cevat Paşa, Savaş mahallerinde polislerin yanında askerler de çatışıyor.

İlk olarak 13 Aralık'ta Sur'a giren askerlerin ilçeye sevkiyatı devam ediyor. Zırhlı araçlarla getirilen askerler, yine zırhlı araçlarla ilçeden çıkarılıyor.

1 ASKER DE ŞEHİT DÜŞTÜ

Yine Sur ilçesi Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu ağır yaralanan 1 asker kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Son Güncelleme: 20.08.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.