05 Nisan 2018 Perşembe 23:19
Taksim Hastanesinde Yangın!

Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatısında yangın çıktı. Yangın dakikalar içinde hastane binasının dış cephesini sardı. Bölgeden çok sayıda patlama sesinin geldiğini bildirdi.

Hastanede bulunan vatandaşların tahliye çalışmaları sürerken sedye üzerindeki bazı hastaların da tahliye edildi.

Öte yandan bazı çalışanları hastalara müdahale için kullanılabilecek bazı ekipmanları da hızla dışarı çıkarttı. Hastane çevresinde güvenlik amacıyla polis ekiplerince önlem alındı.

Yangına Fatih, Bayrampaşa, Bağcılar, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sultangazi, Bahçeşehir, Şişli, Beyoğlu itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Hastanenin dış cephesi alev alev yanıdı. Yangın nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Taksim Eğitim ve Araştırma hastanesi yangından sonra bu hale geldi

Taksim Eğitim ve Araştırma hastanesi yangından sonra bu hale geldi. Yangının söndürülmesinin ardından içeriden çekilen fotoğraf, oluşan hasarı gözler önüne serdi.

SAĞLIK BAKANI: HER TÜRLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, yangın çıkan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanı Demircan, bütün hastaların tahliye edildiğini ifade etti.

Demircan, "Yangının büyümesinde etken ne ise araştırma yapılacak. Yaralı var diye rapor edilmedi. Yangın dış yüzeyde çıkıyor. İçeriye kırılan camlardan duman girişi var. Hasta yakınları Alo 184'ten bilgi alabilir.Burada bizim radyoaktif iyotumuz var, bununla ilgili bir sıkıntı var mı diye bakıldı, ölçüldü, en ufak bir sıkıntı yok. Her türlü soruşturma başlatıldı ve soruşturma sonuçlarını kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

YANGINLA İLGİLİ 4 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

İstanbul Valisi Şahin, hastanedeki yangınla ilgili 2 başsavcı vekili ve 4 savcının görevlendirildiğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.