08 Haziran 2016 Çarşamba 13:43
Taşımalı Eğitim Servis Şoförlerine Eğitim Semineri

MALATYA (AA) - Malatya'da taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan servis şoförlerine eğitim semineri düzenlendi.

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Öğretmenevi'nde düzenlenen seminerde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlisi Başpolis Memuru Bekir Serik ile Malatya İl Jandarma Komutanlığında görevli Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek, şoförlere trafik eğitimini anlattı.

Serik, öğrenci taşımanın normal taşıma işi olmadığına dikkati çekerek, şoförlerin ve ilgililerin daha dikkatli olmalarını istedi.

Dilek ve Serik, öğrencilerin evlerine güvenli bir şekilde dönmelerinin önemini vurgulayarak, taşıma sırasında maksimum duyarlı olunması gerektiği, araçlarla ilgili tüm tedbirlerin alınması ve bu tedbirlerin düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiğini kaydetti.

Servis araçlarının da standartlara uygun, bakımlı, düzenli ve temiz olması gerektiğini belirtilen seminerde denetimlerini sürdüreceklerini kurallara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı hatırlatıldı.

Seminerin ardından Serik ve Dilek, şoförlerin sorularını yanıtladı.

Taşımalı Eğitim Servis Şoförlerine Eğitim Semineri

Taşımalı Eğitim Servis Şoförlerine Eğitim Semineri

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.