19 Haziran 2016 Pazar 22:48
Tatvan Belediyesi 'Ramazan Çarşısı' Organizasyonuna Destek Vermedi

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediye Başkanlığı, ilçedeki esnafın mağdur olmamasını için dışarıdan gelecek esnaflar tarafından 24 Haziran - 4 Temmuz 2016 tarihleri arasında kurulması planlanan "Ramazan Çarşısı" organizasyonuna destek verilmeyeceğini duyurdu.

Konuyla ilgili Tatvan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Günlerdir ilçemizdeki bazı reklam araçlarında ve sosyal medyada, Tatvan'da 24 Haziran - 4 Temmuz 2016 tarihlerinde Tatvan Belediyesi ve Tatvan Kaymakamlığı desteğiyle belediye binasının arka sokağında açılacak olan Ramazan Çarşısı’ndan bahsediliyor. Tatvan Belediyesi hiçbir şekilde bu organizasyona destek vermemiştir ve vermeyecektir. Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı arifesinde yabancı esnafı ilçemize davet ederek ticaretin böylesine yoğun olacağı bir dönemde yerel esnafın işinin baltalanmasının kısacası böyle bir organizasyonun doğru olmayacağı kanaatindeyiz. Reklam çalışmalarında kurumumuzun isminin ve logosunun izinsiz bir şekilde kullanıldığını da belirtmek isteriz. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:57
Anahtar Kelimeler:
EsnafTatvan Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.