07 Haziran 2017 Çarşamba 23:03
Tatvan'da 10 Bin Kişiye İftar Verilecek

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediyesi ile Bitlis Platformunca organizasyon edilecek programda 10 kişiye iftar verilecek.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, yaptığı açıklamada, 13 Haziran'da yapacakları bu organizasyonla 81 ildeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerini de misafir edeceklerini belirtti.

İftar programının Tatvan sahilindeki İşletme Parkı'nda düzenleneceğini ifade eden Menteş, şöyle konuştu:

"13 Haziran'da vereceğimiz iftar yemeğine 81 ildeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerini davet ettik. Bitlis merkez ve ilçelerdeki vatandaşlarımız da davetlidir. Hazırlıklar devam ediyor. Bitlis Platformu ile düzenleyeceğimiz bu iftar yemeğini geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan ramazanın güzel bir iftar yemeğinde inşallah hep birlikte olacağız. Tüm halkımız bu iftar programına davetlidir."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:55
Anahtar Kelimeler:
BitlisTatvanIftar Yemeği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.