02 Haziran 2016 Perşembe 16:38
Tatvan'da El Sanatları Sergisi

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesinde kültür ve sanat kurslarına katılan kursiyerler, eserlerini sergiledi.

Tatvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kültür sanat sanat kurslarına katılan kursiyerler, hazırladıkları çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sergide konuşan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kültür sanat etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, gençlere her zaman destek olduklarını ifade etti.

Kurslardan birçok kursiyer mezun ettiklerini kaydeden Aksoy, şunları kaydetti:

"Kurslarımızı açarken daha çok gençlerimize ve bayanlara hitap edecek, iş olanağı sağlayacak, ekonomiye destek olacak ve istihdama katkıda bulunacak kursları hedefledik. Dolayısıyla gençlere hitaben bilgisayarlı muhasebe, doğal gaz tesisatı, gitar, halk oyunları, Kur'an-ı Kerim, Kürtçe dil, resim gibi kursları hayata geçirdik. Bugün burada el sanatları kursları kapsamında 10 farklı dalda sergilenecek el emeği göz nuru eserleri izleme fırsatımız olacak."

Sergi, müzik dinletisiyle devam etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:55
Anahtar Kelimeler:
SergiBitlis Tatvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.