06 Haziran 2016 Pazartesi 23:08
Tatvan'da İftar

BİTLİS (AA) - Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi ve hayırsever işadamlarının katkılarıyla Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verileceği bildirildi.

İşletme Düğün ve Konferans Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ramazan bayramına kadar iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Ramazan ayının paylaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle Tatvan Kaymakamlığı ile yaptığımız ortak organizasyon kapsamında ilçe halkını Ramazan ayı boyunca aynı iftar sofrasında buluşturmaya çalışacağız. Organizasyon kapsamında belirlenen yerde her gün iftar yemeği verilecek. Bu organizasyona diğer kurumların yanı sıra işadamları da destek verdi. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazan ayının ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu bereketi aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bunun yanında iftar yemeği almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da, iftar saatlerine yakın yanlarında getirecekleri yemek kaplarıyla iftar yemeklerinden alabilecekler. Bu vesileyle tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. Ramazan ayının tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."

Tatvan'da İftar

Tatvan'da İftar

Tatvan'da İftar

Tatvan'da İftar

Son Güncelleme: 03.09.2016 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.