13 Haziran 2016 Pazartesi 19:08
Tatvan'da Kömür Dağıtımları Başladı

BİTLİS (AA) - Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına başlandı.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yaptığı açıklamada, 57 köy ve merkezdeki 22 mahalleye hane başı bir buçuk ton kömür dağıtacaklarını söyledi.

Bu yıl 8 bin ton kömür dağıtmayı hedeflediklerini ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Kömür dağıtımlarına ilk olarak ilçemize bağlı 57 köy ve mezralardan başladık. Bu kapsamda, 2 bin 515 aileye 3 bin 772 ton kömür dağıtımı yaptık. Köydeki ihtiyaç sahibi ailelerin kömürlerini tamamen ücretsiz olarak evlerine kadar götürülerek teslim ettik. Köylerdeki dağıtımların tamamlanmasının ardından ise ilçe merkezimizdeki dağıtımlarımız başladı. İlçe merkezindeki dağıtımlarımız da köylerde olduğu gibi nakliye ücreti alınmadan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Bu yıl Kütahya Tunçbilek kömürünü dağıtıyoruz. Bu kömürün en büyük özelliği hem kalorisi yüksek hem de havayı daha az kirleten bir kömür çeşididir. Bu anlamda dağıtımı yapılan kömür oldukça kaliteli bir kömürdür. Kömür dağıtımı yapılacak olan 22 mahallede dağıtımların kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz."

Tatvan'da Kömür Dağıtımları Başladı

Tatvan'da Kömür Dağıtımları Başladı

Tatvan'da Kömür Dağıtımları Başladı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.