07 Haziran 2016 Salı 15:28
Tatvan'da 'Sosyal Market' Açılışı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde ihtiyaç sahipleri için "Sosyal Market" açıldı.

Marketin açılışı Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Erkan, iş adamlarının projeye destek olmalarını temenni ettiklerini belirterek, "Bu, ilçenin sosyal marketi. Ekonomik durumu zayıf ve yardıma muhtaç olan herkes buradan faydalanabilecek. Yardım için ideal bir kanal burası. O yüzden herkesin destek olması gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Başkan Aksoy da sosyal belediyecilik amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek, amaçlarının yoksul ve dar gelirli vatandaşları rencide etmeden ihtiyaçlarını alabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Vatandaşların kendilerine verilen kartlarla markete gelerek istediklerini alabileceğini kaydeden Aksoy, şöyle konuştu:

"Ramazan ayı dolayısıyla açılışımızı bu güne denk getirdik. Allah nasip ederse ihtiyaç sahibi vatandaşlar, manyetik kartlarla temel gıda maddelerini alacaklar. Bir ailenin aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecek miktar kartlara yüklendi. Tabii biz istiyoruz ki hali vakti yerinde olan iş adamlarımız da gönül huzuruyla bu marketimize katkı sunsunlar. Biz de gönül huzuruyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım."

Tatvan’da

Tatvan’da

Tatvan’da

Tatvan’da

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.