19 Temmuz 2016 Salı 16:38
Tatvan'da 'Sözleşmeli Er' Alımı Yapılacak

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, ilçede görev yapmak üzere "sözleşmeli er" alımı yapılacağı bildirildi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı'nda 8-9 Eylül 2016 tarihinde mahallinden sözleşmeli er temin sınavı yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, sınav başvuru şartları ile ilgili ise şu bilgilere yer verildi:

"1991-1996 doğumlu olmak, en az 8 yıllık ilköğretim mezunu olmak, askerlik yapma şartı aranmamaktadır. Başvurmak isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı, diploma fotokopisi ve aslı, askerlik yapmış olanlar için terhis belgesi aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, 12 adet fotoğraf ve anne, baba ile kardeşlerini de gösteren nüfus kayıt örneğiyle 18-26 Ağustos tarihleri arasında 10'uncu Komando Tugay Komutanlığına şahsen başvurması gerekmektedir."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.