11 Haziran 2016 Cumartesi 14:58
Tatvan'da Teog Başarısı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) 59,08'lik puan ortalamasıyla il birincisi oldu.

Kaymakam Murat Erkan, yaptğığı yazılı açıklamada, elde edilen başarının ekip işi olduğunu belirterek, son zamanlarda ilçede eğitim alanında önemli gelişmelerin yaşandığını belirtti

Eğitimin geliştirilmesi amacıyla yürüttükleri projelerin karşılığını son yıllarda aldıklarını ifade eden Erkan, şunları kaydetti:

"Geçen yıl TEOG il birincisi olan ilçemiz, bu yılda birinci TEOG'da olduğu gibi ikinci TEOG'da da aynı başarıyı gösterdi. İlçe olarak elde etmiş olduğumuz bu sonuçla Türkiye ortalamasını yakalamış durumdayız. Bu yıl mevcut başarıyı daha da arttırmak amacıyla işi dönem başından sıkı tutarak, ilçemizdeki öğrencilerin durumlarını takip etmek ve eğitimdeki başarılarını arttırmak amacıyla kaymakamlığımız öncülüğünde TEOG İzleme Komisyonu kurduk. Bu komisyonda görev alan farklı branştaki eğitimcilerimiz koordineli bir şekilde çalışarak bir yandan öğrencilerimizin durumunu takip etti, diğer yandan ise öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri için çalışma yürüttü. Biz de öğrencilerimize gerekli tüm kaynak ve dokümanları ücretsiz sağlayarak, kaynak noktasındaki sıkıntılarının önüne geçtik. Genel olarak güzel, başarılı ve disiplinli bir çalışmanın sonucu olarak da mevcut başarımızı arttırmış olduk."

Tatvan'da Teog Başarısı

Tatvan'da Teog Başarısı

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:36
Anahtar Kelimeler:
TatvanTEOG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.