07 Haziran 2017 Çarşamba 22:48
Tatvanlı Öğrenciler Şiir Kitabı Çıkardı

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesindeki Uluer İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri öncülüğünde yazdıkları şiirlerle kitap çıkardı.

Okulun 4-D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Birsel Köse öncülüğünde eğitim öğretim yılı boyunca yazdıkları 111 şiiri, 64 sayfalık şiir kitabında topladı.

Sınıf öğretmeni Köse, öğrencilerinin yıl boyunca ders konuları, günlük hayat ve önemli olaylarla ilgili şiirler yazdıklarını ifade ederek, "Biz de bu şiirleri yıl boyunca biriktirdik ve şiir kitabı bastırdık. Bu şiir kitabında 21 çocuğumuzun kendi yazmış olduğu 111 eser yer alıyor. Çocuklar yönlendirilirse çok daha güzel şeyler yapabilir." diye konuştu.

Kitapta yer alan "Atatürk" isimli şiiri yazan Nisanur Altuğ, şiirin çok beğenildiğini ve kitapta yer aldığını, bu nedenle çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.