28 Mayıs 2016 Cumartesi 20:53
Tbmm Başkanı Kahraman, Van'da

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a geldi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in eşi Sayime Ergezen'in cenaze töreninin ardından helikopterle Van'a gelen Kahraman'ı Vali İbrahim Taşyapan karşıladı.

Kahraman, Vali Taşyapan'ı makamında ziyaret ederek, kendisiyle bir süre görüştü.

TBMM Başkanı Kahraman, valilik çıkışında yaptığı açıklamada, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in hanımının cenazesine katılmak için geldiğini söyledi.

Van'ı öteden beri sevdiğini ve kente gelip gittiğini ifade eden Kahraman, şöyle konuştu:

"Değerli arkadaşım eski Bakan Zeki Ergezen beyin hanımının cenazesi için geldim. Bu vesileyle çok sevdiğim Van'ı ziyaret ettim. Van'ı öteden beri sever ve gelir giderim, değerli valimize bize ev sahipliği yaptığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Van'a saygılar ve sevgiler, bütün Türkiyeme saygılar ve sevgiler."

Kahraman, daha sonra Birlik Vakfı Van Şubesini ziyaret ederek, şube başkanı Rasim Arslan ve üyelerle sohbet etti. Kahraman, ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.