29 Haziran 2016 Çarşamba 17:48
'Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' Kampanyası

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da "Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Asker ve polislere moral kaynağı olması için Ardahan'da PTT Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramını kutlamak ve birliktelik ruhunu pekiştirmek amacıyla kampanya başlatıldı.

PTT Ardahan Başmüdür Vekili Vahdettin Çeken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve birliktelik ruhunu pekiştirmek amacıyla "Tebrik Kartı bizden güvenlik güçlerimize göndermek sizden" sloganıyla kampanya başlattıklarını söyledi.

Kampanyanın asker ve polise moral olması için başlatıldığını ifade eden Çeken, "Güvenlik güçlerimiz bizimdir. Onlar bizim evladımızdır. Biz bayrama girerken onları unutamayız. Bu kampanya bu nedenle çok önemli. Manevi değeri çok yüksek bir kampanya. İnşallah insanımız buna gerekli katkıyı sunmuş olur. Güvenlik güçlerine göndereceğimiz bir kart onları ne kadar mutlu edeceğini düşünmemiz lazım." diye konuştu.

Çeken, gönderilen her tebrik kartın masrafının tamamen kendilerine ait olacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.