27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:38
Tegv, Çatak'ta Açık Hava Kütüphanesi Kurdu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Çatak ilçesinde açık hava kütüphanesi kurdu.

Açık Hava Kütüphaneleri Çatak TGEV Birim Sorumlusu Gülay Aras ve gönüllüler tarafından, ilçe merkezinde çeşitli alanlara kütüphane kuruldu.

Kütüphanelerde, çocuk ve yetişkinler için onlarca kitap okuyucuların beğenisine sunuldu.

Aras, yaptığı açıklamada, kurdukları kütüphanelerden okuyucuların istedikleri kitapları, hiçbir kayıt yaptırmadan rahatlıkla alıp okuyabileceğini söyledi.

İlçede okuma kültürünün gelişmesi ve insanların kitap okuması için sadece kapalı ortamlarla sınırlı kalınmaması gerektiğini belirten Aras, "İnsanların parklarda da rahatlıkla kitap okuyabilmelerini sağlamak için böyle bir proje geliştirdik. Hazırladığımız projenin hayata geçmesinde her türlü desteği sağlayan Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül’e, projemizin finansman kaynağını sağlayan Çatak Belediye Başkanı Celalettin Bartu'ya teşekkür ederiz." dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.