03 Haziran 2016 Cuma 11:28
Tehlikeli İşlerde Çalışan İşçilere Sertifika

VAN (AA) - Erciş'te, "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli" işlerde çalışanlara yönelik düzenlenen kursa katılan 169 kişiye sertifikaları verildi.

Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü ile Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli" işlerde çalışanlara yönelik kurs düzenlendi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 9 meslek dalında düzenlenen kurslara katılan 169 kişiye sertifika verildi.

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, yaptığı konuşmada, şeker fabrikasının Erciş'in en büyük ekonomik değeri olduğunu belirterek, belge almaya hak kazanan işçileri ve emeği geçenleri tebrik etti.

Erciş Şeker Fabrikası Müdürü Erhan Özsu ise, mesleki eğitimlere dair yönetmenlik gereği fabrikanın çeşitli birimlerinde çalışan 169 mesai arkadaşının mesleki eğitimlerini aldığını belirterek, eğitimlerin düzenlenmesine katkı sunanlara teşekkür etti.

Erciş Şeker Fabrikası'nda düzenlenen sertifika törenine, Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Şeker-İş Erciş Şube Başkanı Yavuz Şahin, Erciş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Sağlam ile belge alan işçiler katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.