21 Mayıs 2017 Pazar 15:05
Tema Vakfı, Ağın'da Çalışmalara Başladı

- Tema Vakfı Ağın Temsilciliği, "Ağın'da yeşili koruyalım" sloganıyla çalışmalarına başladı.

Ağın İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Semra Genç, çevreye ve doğaya duyarlılık anlamında farkındalık oluşturmak için Ağın Tema Vakfı sorumluluğuna gönüllü oldu.

"TEMA'nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur" diyen Genç, yaptığı açıklamada, sahip olduğu doğal varlıkları ile Ağın'da sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibi ile var gücüyle çalışacağını dile getirdi.

"Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA ve Genç TEMA" gruplarını oluşturarak ilçede hem gönüllü sayısını artıracaklarını hem de ilçeye en üst düzeyde doğa ve çevre konusunda katkı sağlayacaklarını belirten Genç, ilçede yaşayan herkesi gönüllü olarak doğaya katkı sunmaya çağırdı.

Tema Vakfı, Ağın'da Çalışmalara Başladı

Son Güncelleme: 21.05.2017 15:07
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.