10 Haziran 2016 Cuma 22:08
Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Bisiklet Dağıtıldı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geniş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığının, "Sağlıklı Yaşam için Pedal Çevirelim" programı kapsamında, Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen bisikletler, TEOG'da başarılı olan 25 öğrenciye hediye edildi.

Adilcevaz Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Özer Özbek, organizasyonun arkasında öğrencilerin yanı sıra, annelerin, babaların, öğretmenlerin ve idarecilerin büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Bisiklet hediye edilen öğrencilerin ileride en iyi yerlere gelmesini dileyen Özbek, "Bizim burada öğrencilerimize bisiklet hediye etmemizin amacı başarılarını ödüllendirmektir. Bu ödülü hak eden öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Onları bugünlere getiren anne babalara ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. İlçemizde yaklaşık 8 bin 800 civarında öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz başarı düzeyinde iyi bir seviyedeler. Bütün öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise ilçedeki gençlere daha çok bisiklet verebilmek için çaba göstereceklerini ifade ederek, "Hükümetimiz tarafından ülkemiz genelinde olduğu gibi 'Sağlıklı Yaşam için Pedal Çevirelim' projesi çerçevesinde ilçemizde de bisiklet kullanımı yaygınlaştırılacaktır. Aynı zamanda yapılacak olan bisiklet yolu için yapılan her kilometre başına bisiklet verilecektir. Bu kapsamda Adilcevaz Belediyesi olarak bisiklet yolları yaparak ilçemize gelecek olan bisikletleri gençlerimize ve ihtiyacı olanlara hayırlısıyla dağıtacağız." ifadelerini kullandı.

Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Bisiklet Dağıtıldı

Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Bisiklet Dağıtıldı

Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Bisiklet Dağıtıldı

Teog'da Başarılı Olan Öğrencilere Bisiklet Dağıtıldı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:08
Anahtar Kelimeler:
AdilcevazTEOG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.