21 Ağustos 2015 Cuma 20:19
Teröristler TIR'ı emniyete sürdü

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, el koydukları bir TIR ile eylem yaptı.
ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde dün gece İpekyolu'nu kesen terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, el koydukları bir TIR ile eylem yaptı. Polis, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürülmek istenen TIR'ı ateş ederek durdurdu.

PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, ilçenin içinden geçen tarihi İpekyolu'nu dün gece saatlerinde keserek eylem yaptı.

Teröristler, yoldan geçen ve 61 K 2414 plakalı TIR'ı durdurarak, şoförünü indirdikten sonra el koydu. Saldırganlar daha sonra Başak Mahallesi'ne getirdikleri TIR'ı geri geri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına doğru sürdü. Emniyet Müdürlüğü'ne 200 metre kala polis ekipleri ve zırhlı araçlarla TIR'a uyarı ateşi açtı. Açılan ateş üzerine çekiciyi sokağa, dorseyi de caddeye barikat olarak bırakan saldırganlar, güvenlik güçleriyle çatışmaya girdi.

Kısa süren çatışma sonrası teröristler olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, TIR'ın ön camlarına kurşun isabet ettiği lastiklerinin de patlak olduğu görüldü.

Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından polis, TIR'ı olay yerinden vinç yardımı ile çekti. Polis TIR'da detaylı arama yaptı.

Son Güncelleme: 21.08.2015 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.