23 Mayıs 2016 Pazartesi 23:18
Thy Dünya Golf Kupası Roma Turnuvası

Türk Hava Yollarının (THY) kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen THY Dünya Golf Kupası'nın Roma ayağı yapıldı.

THY'nin ilkini 2013'te 12 ayrı kentte düzenlediği ve bu yıl ise 100'ün üstündeki uçuş noktasında ön eleme usulü düzenlediği organizasyonun Roma ayağı, Acquasanta golf sahalarında yapıldı. Turnuva, amatör düzeyde farklı alanlardan 94 golfçüyü buluşturdu.

Gün boyu süren mücadelelerin ardından akşamüstü elde edilen dereceler değerlendirilerek, ekim ayı sonunda Antalya Belek'te yapılacak finallere katılacak sporcu belirlendi. 18'lik parkurda en iyi dereceyi yapan İtalyan Filippo De Felsovanyi, THY Dünya Golf Kupası Roma Turnuvası'nın birincisi oldu ve Belek'teki finallere katılmaya hak kazandı.

Roma Turnuvası'nda dereceye giren diğer amatör sporculara da ödül olarak istedikleri noktaya gidiş-dönüş THY bileti, kupa, plaket ve THY uçak maketi gibi hediyeler verildi.

THY Roma Müdürü Hakan Yılmaz, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri turnuvayla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, THY Dünya Golf Kupası'nın dünyada giderek yayılarak, iyice bilinir bir hale geldiğini dile getirdi.

Yılmaz, şu ana kadar 70 finale ulaştıklarını ve bu sene toplamda 100'ü geçeceklerini belirterek, "Bu turnuvayı yapmaktaki asıl amacımız, kurumsal müşterilerimizle beraber olmak, THY marka algısını biraz daha yukarı taşımak ve de onlarla iyi ilişkiler tesis ederek, THY'ye sadık müşteriler kazandırmak." dedi.

Son 3 yılda yaptıkları bu turnuvalarla Roma'da çok ciddi bir noktaya geldiklerini ifade eden Yılmaz, "Bunu buradaki katılımcıların tavırlarından ve geri bildirimlerinden anlıyoruz. Oldukça iyi geri bildirimler alıyoruz. THY Dünya Golf Kupası'nı çok önemsiyorlar. Önemli bir turnuva olarak kabul ediyorlar, hatta amatör turnuvalar arasında en iyisi olarak söylüyorlar. O açıdan bu geri bildirimler bizi çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.05.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.