10 Haziran 2016 Cuma 12:38
Thy'den Cluj'a Sefer

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY), Romanya'nın Cluj şehrine yapacağı seferler, 12 Temmuz itibarıyla başlayacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, THY'nin Romanya'da, Bükreş ve Köstence'nin ardından uçuş sağlayacağı 3. nokta Cluj olacak. THY'nin 12 Temmuz'dan itibaren başlatacağı seferler, pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

THY yolcuları, İstanbul'dan Romanya'nın akademik, kültürel ve endüstriyel anlamda en önemli şehirlerinden biri olan Cluj'a tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 129 dolar, Cluj'dan İstanbul'a ise tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 129 avrodan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.