28 Haziran 2016 Salı 23:03
Toç Bir-sen Ağrı Şubesinden İftar

AĞRI (AA) - Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Ağrı Şubesi, üyeleri için iftar programı gerçekleştirildi.

Bir restorantta düzenlenen programda konuşan Toç Bir-Sen Ağrı Başkanı Tuncay Taşdemir, Türk milletinin değerlerini esas alan alın teri ve emeği kazanıma dönüştüren Toç Bir-Sen ailesi olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Toç Bir-Sen'in birçok sorunu giderdiğini ve bir emek örgütü olduğunu ispat ettiğini belirten Taşdemir, "Bütün kazanımlarımızı siz değerleri meslektaşlarımızla kutlamanın onurunu gururunu ve mutluluğunu yaşadık ve yaşayacağız. Kazanımlarımıza destek veren, bu gün burada olsun, olmasın tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.