29 Ocak 2016 Cuma 20:23
Topçu'nun Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Getirilmesi

ARDAHAN (AA) - Eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlığı görevine getirilmesi, memleketi Ardahan'da sevinçle karşılandı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanlı olarak çok mutlu olduklarını, her kesimden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Topçu'ya verilen görevin memleketi Ardahan başta olmak üzere, ülke için hayırlı olması dileğinde bulunan Köksoy, şunları ifade etti:

"Bulunduğu her durum ve her pozisyonda memleketini, milletini, vatanını, devletini düşünen bir dava adamı. Dolayısıyla onun için makam, mevki çok önemli değil ama önemli bir makam taktir edilmiştir, daha doğrusu önemli bir görev verilmiştir. Bu görevde de memleketimiz için en iyi fikirler üreteceği ve yaklaşımlar sergileyeceği noktasında, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu anlamda ülkemizin menfaatine yönelik yaklaşımlar sunacağı konusunda hiçbir endişemiz yok. Görevi ülkemiz için hayırlı olsun."

Son Güncelleme: 30.01.2016 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.