18 Mart 2018 Pazar 17:54
TSK açıkladı Doğubayazıt'ta 2 Terörist Etkisiz hale getirildi

TSK: "Ağrı Doğubeyazıt'ta İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi"

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Irak'ın kuzeyi Kani Rash bölgesinde komando birlikleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı, bir RPG-7 roketatar, bir biksi makineli piyade tüfeği ve bir gece görüş dürbünü ele geçirildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

Tunceli merkezde ise güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir sığınak içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 17 tüp, üç akü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Son Güncelleme: 18.03.2018 18:05
Anahtar Kelimeler:
PKK Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.