29 Mayıs 2016 Pazar 15:23
Tüik Personeline 'Öfke Kontrolü' Semineri Verildi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesince, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü personeline "Öfke Kontrolü" konusunda seminer verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından TÜİK Bölge Müdürlüğünde "Öfke Kontrolü" semineri düzenlendi.

TÜİK personeline yönelik seminerde konuşan TÜİK Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dızman, Büyükşehir Belediyesine çalışması dolayısıyla teşekkür etti.

Birçok kurumla olduğu gibi Malatya Büyükşehir Belediyesi ile de yakın iş birliği içerisinde olduklarını belirten Dızman, “MADEM, bizlere çeşitli konularda eğitim programı imkanı sağlıyor. Daha önce de burada aile eğitim seminerleri vermişlerdi. Bugün de özellikle alan çalışmalarında çokça ihtiyaç hissedeceğimiz öfke kontrolüyle ilgili bilgiler aktaracaklar. Destekleri dolayısıyla başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MADEM Eğitim Uzmanı Elif Şengönül de slaytlar eşliğinde insanların öfkelendiklerinde kendilerini kontrol edebilme yöntemlerini anlattı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:36
Anahtar Kelimeler:
MalatyaMADEMöfke Kontrolü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.