15 Şubat 2017 Çarşamba 17:12
Tümosan Çiftçileri Ağırladı

Türkiye'nin önde gelen traktör ve dizel motor üreticilerinden TÜMOSAN, Ispartalı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı.

TÜMOSAN'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi düzenlenen TÜMOSAN Fabrika Günlerine bu hafta Isparta bölgesinden 50 çiftçi katılım gösterdi.

TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Tuncay Abay ve Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, çiftçiler traktör ve motor üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, fabrika gezileriyle ilgili değerlendirmesinde, yerli motor ve traktör üretiminin Türk tarımı açısından önemli olduğunun bilincinde olan çiftçilerin, TÜMOSAN'ın sahip olduğu yüksek üretim teknolojisini yerinde gördükten sonra memnuniyetlerini dile getirdiğini aktardı.

Bunun işlerini doğru yapma yolunda kendilerine daha da güç verdiğini belirten Olgun, 2017 yılı içerisinde 100'ün üzerinde çiftçi grubunu fabrikalarında ağırlayarak yerli üretimi bire bir görmelerini hedeflediklerini bildirdi.

 

Son Güncelleme: 15.02.2017 17:43
Anahtar Kelimeler:
TÜMOSAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.