10 Haziran 2016 Cuma 01:03
Tümsiad Başkanı Doğan: Birlik Ve Beraberliğimizi Koruyarak Güçlü Olmalıyız

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, bölgede yaşanan terör olaylarını kınadığını söyledi. Doğan, "Son yıllarda bizlerin kardeşliğini bozmaya çalışanlar ne yazık ki bu mübarek ayda hain oyunlarına devam etmektedir. Millet olarak en zor ve karanlık günlerde güçlenerek çıktık. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak güçlü olmalıyız." dedi.

TÜMSİAD, Diyarbakır'da iftar programı düzenledi. Dicle Üniversitesi Havuz Başı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan'ın yanı sıra TÜMSİAD Diyarbakır İl Başkanı Hüseyin Oğulmuş, Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Çağrı Özpolat, Güneydoğu Anadolu şube başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli ile basın mensupları katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.

İftar programında konuşan Doğan, bölgede yaşanan terör saldırılarına değindi. Yatırımcılar olarak terör olayları sebebiyle sıkıntılar çektiklerini dile getiren Doğan, "Son yıllarda bizlerin kardeşliğini bozmaya çalışanlar ne yazık ki bu mübarek ayda hain oyunlarına devam etmektedir. Polis, asker ve sivil demeden canlara alçakça kıyan bu canilere vereceğimiz en güzel cevabımız; bu mübarek Ramazan ayından birlik ve beraberliğimizi koruyarak, daha fazla bir arada olmamızdır. Millet olarak en zor ve karanlık günlerde bile güçlenerek çıktık. Ülkemizde birçok terör olayları ve bazı sıkıntılardan dolayı sıkıntılar yaşıyoruz. Her fırsatta dile getiriyoruz. Biz bu problemleri bu programlarla birliğimizi ve beraberliğimizi ön planda tutarsak çok güçlü bir şekilde çıkacağımızı söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.06.2016 01:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.