10 Haziran 2016 Cuma 19:28
Tunceli Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

TUNCELİ (AA) - Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, önlisans bölümlerinde 6. dönem, lisans bölümlerinde ise 4. dönem mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tunceli Üniversitesi Özgür Öğrenci Parkı'nda, 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende konuşan Rektör İpek, Tunceli Üniversitesinde 2015-2016 yılında yaşamını yitiren bir öğrenciyi anarak, ailesine başsağlığı diledi.

Tunceli Üniversitesi akademik ve idari personeline teşekkür eden İpek, şöyle konuştu:

"Bugün Tunceli Üniversitesi olarak önlisans bölümlerinde 6. dönem, lisans bölümlerinde ise 4. dönem mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. 2016 yılı itibariyle üniversitemizden mezun olan yaklaşık bin 500 öğrencimiz, inanıyorum ki bir eğitim öğretimin sonu değil, yeni bir başlangıcın adımlarını bugün atmaktadırlar. Bu uzun yolda hepinize bir üniversite rektörü ve bir ağabeyiniz olarak içtenlikle başarılar diliyorum. Eminim ki bu eğitim hayatınızdaki başarı iş hayatınızda da artarak devam edecek ve yarınlar sizler için çok daha güzel olacak. Aynı şekilde bugün eğitiminizin sonu değil inşallah mastır, doktora, diğer eğitim programlarıyla hayatınıza devam edeceksiniz. İnşallah üniversitemizi Türkiye'deki diğer eğitim kurumlarında, belki yurtdışında eğitim hayatınız devam edecektir."

Konuşmanın ardından mezun olan yaklaşık bin 500 öğrenciye başarı belgeleri Vali Yardımcısı Serdar Kaymak, Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve kurum müdürleri tarafından verildi.

Programda 3 fakülteye bağlı 14 bölüm ve 2 meslek yüksek okuluna bağlı 17 bölümden mezun olan bin 500 öğrenci, kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.