09 Temmuz 2016 Cumartesi 22:23
Tunceli'de 2 Adet El Yapımı Patlayıcı İmha Edildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de arama tarama faaliyeti sırasında tespit edilen 2 el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak imha edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Tunceli merkez kırsalında bugün askeri birimlerle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından arazi arama tarama faaliyeti yapıldığı bildirildi.

Çalışmalar sırasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşendiği belirlenen 2 adet el yapımı patlayıcı bulunduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tespit edilen el yapımı patlayıcı maddeler nöbetçi savcılığın talimatı doğrultusunda yerlerinde imha edilmiştir. Her iki olayda da can ve mal kaybı olmamıştır. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızında desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.