29 Haziran 2016 Çarşamba 22:38
Tunceli'de 2 Kişiye 'Terör Örgütüne Üyelik'ten Tutuklama

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valiliğince Ovacık ilçesinde MOBESE kameralarından tespit edilen ve yapılan aramada örgütsel doküman ele geçirilen araçtaki 2 şüphelinin "Terör örgütüne üye olmak ve yardım ve yataklık" suçundan tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Ovacık ilçesinde dün gece saatlerinde MOBESE kameraları tarafından şüpheli bir aracın takibe alındığı belirtildi.

Aracın polis ekipleri tarafından durdurulduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet savcısından alınan talimatla yapılan aramada, araç içerisinde örgütsel doküman niteliğinde bilgiler olduğu görülmüştür. Olayın akabinde delilere el konulmuş ve 2 şahıs Sulh Ceza Hakimliğince terör örgütüne üye olma ve terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan tutuklanmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."


Son Güncelleme: 22.08.2016 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.