19 Temmuz 2016 Salı 13:38
Tunceli'de Bölücü Terör Örgütü Gözaltısı

TUNCELİ (AA) - Diyarbakır'da kayıp olarak aranan 14 yaşındaki çocuğun, Tunceli'de terör örgütü üyeliği iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Tunceli Valiliğinin açıklamasında, Tunceli-Ovacık karayolundan şehir merkezi istikametine doğru giden ve içinde terör örgütü üyesinin bulunduğu ihbarı yapılan aracın, uygulama noktasında durdurulduğu kaydedildi.

Zanlının kimlik kontrolünde, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Yorulmaz köyü nüfusuna kayıtlı, 2002 doğumlu C.E. olduğu ve kayıp kaydı bulunduğunun tespit edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Konuyla ilgili cumhuriyet savcılığına bilgi verilmiş, alınan talimat üzerine yaşı küçük olan C.E, terör örgütü üyesi olmak şüphesiyle yakalanarak gözaltına alınmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.