22 Temmuz 2016 Cuma 10:48
Tunceli'de 'Munzur Nehri Park Ve Yeşil Alan' Projesi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi ve Devlet Su İşleri Elazığ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan "Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan" projesinin tanıtımının yapıldığı bildirildi.

Tunceli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, DSİ Elazığ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Sait Peker ve beraberindekilerin belediyeyi ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette kentin gelecek 40 yılını belirleyecek çağdaş, ekolojik kriterlere dikkat eden bir imar planı kazandırma çalışmaları kapsamında hazırlanan Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesinin tanıtımın gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje katılımcılara sunuldu. Hazırlanan proje son düzenlemelerin ardından DSİ Genel Müdürlüğe gönderilecek. Projenin onaylanması halinde ihale işlemlerinin başlatılacak. Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesi kapsamında, Mameki köprüsünden başlayıp Ali Baba Mahallesi kadar olan alanda ekolojik geçişler, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, yeşil alan, oturma ve dinlenme alanları, kentin dokusuna uygun peyzaj, ekolojik ekim, dikim ve çalışmalar yapılacak."

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.